Activiteiten en diensten

Trainen van paarden en uitbrengen op wedstrijden.
U kunt uw paard bij Dressuurstal Floor Vos laten trainen, voor lange en korte periodes. Tevens is het mogelijk dat uw paard op wedstrijden wordt uitgebracht. Floor start de paarden in de basissport en in de subtop. Ook komt zij uit op internationaal niveau en maakt zij paarden klaar voor de IBOP en jonge paarden competities.

In en verkoop van paarden en pony’s.
Dressuurstal Floor Vos houdt zich bezig met de in en verkoop van dressuurpaarden en pony’s.

Bemiddeling bij de aan of verkoop van paarden en pony’s.
Iemand die op zoek is naar een paard/pony, of een paard/pony wil verkopen kan voor hulp en advies terecht bij Dressuurstal Floor Vos.

Instructie.
Lessen worden gegeven aan ruiters en amazones op verschillende niveau’s. De lessen worden per 45 minuten gegeven. Er is de mogelijkheid om los te rijden voor aanvang van de les. Daarnaast heeft Floor in 2019 een talentenplan opgericht: DFV Talent Coaching, hierin begeleidt zij jonge talenten richting de topsport.

Wedstrijdbegeleiding.
Lesklanten kunnen zich laten begeleiden voor of tijdens de wedstrijden.

Dressuurclinics, proefgerichte trainingen en trainingsweekenden.
Dressuurstal Floor Vos verzorgd, ook op locatie, dressuurclinics, proefgerichte trainingen en trainingsweekenden. Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen doormiddel van het sturen van een e-mail naar info@dressuurstalfloorvos.nl

 

Floor 761