Floor en Fine-Tuned DFV presteren goed op NK Dressuur Subtop!

Om in aanmerking te kunnen komen voor het NK Dressuur Subtop waren er 4 selectie wedstrijden vooraf. Je 2 beste resultaten tellen mee voor de einduitslag en bepalen of je mag starten op het NK. Floor en Fine-Tuned DFV konden maar aan 2 selectie wedstrijden deelnemen, maar dat was genoeg! Ze wisten zich te plaatsen bij de beste 20 ruiters van Nederland van de klasse ZZ-Zwaar. En dus op naar het NK in Ermelo!

Op vrijdag 27 juli werd de ZZ-Zwaar verreden, vanwege de hitte werd het binnen verreden. Floor en Fine-Tuned DFV zetten een mooie constante proef neer waarin geen fouten zaten. Ze reden naar een score van 65% en daarmee plaatsten zij zich voor de kleine finale op zaterdag 28 juli. Hier wisten ze opnieuw een prachtige foutloze proef neer te zetten en behaalden ze een hele mooie 8e plaats! Een super resultaat in een erg sterk deelnemersveld.

En daarmee bewijst Fine-Tuned DFV maar weer wat voor fantastische instelling hij heeft. Super op stal. Binnen starten of buiten starten het maakt hem allemaal niet uit en doet gewoon zijn ding.