GOUDEN medaille op NK voor Floor en Indiana-Linda DFV!!!

Floor wist zich met 2 paarden te plaatsen voor het NK op 31 augustus en 1 september ’18 in Ermelo. Op vrijdag werden de voorrondes verreden en op zaterdag de finales.

Indiana-Linda DFV en Floor reden in de voorronde van de klasse M2 een fantastische proef en wisten deze te winnen met maar liefst 73.167%!! Er waren 2 M2 ringen. Op zaterdag reden de beste 16 ruiters van de 60 tegen elkaar in de finale.

Floor moest als 3e van de 16 ruiters starten. Ook nu reden ze een hele mooie proef met echte hoogte punten. Deze proef werd beloond met 68.278%. Het was tot het einde van de rubriek reuze spannend, maar Floor wist bovenaan te blijven met 2% afstand op nummer 2.

En daarmee werden Floor en Indiana-Linda NEDERLANDS KAMPIOEN en kregen zij de gouden medaille omgehangen!

Een dikke pluim voor Indiana-Linda DFV die met haar 5 jaar zo ontspannen rondloopt op een groot evenement als de Hippiade. Ze wisten tijdens dit weekend echt te pieken en zichzelf te overtreffen.

Happy-Feet DFV (Johnson x Rhodium) was in de voorbereidingen thuis zo in topvorm dat Floor er echt voor ging in de proef! Helaas kan er dan ook een keer een foutje ontstaan. Dit foutje was best duur en als er 3 juryleden zitten dan zak je behoorlijk in punten. De score kwam uit op 63.775%. Goed voor een 15e plaats in de klasse Z1. Maar ook over dit paard kunnen wij heel erg tevreden zijn! Hij heeft alles gewonnen dit seizoen en heeft nog een mooie toekomst voor zich met zijn 6 jaar.

Een aantal leerlingen van Floor wisten zich ook in de top 10 te rijden! Gefeliciteerd!